Aktualizacje statusów

dred → Lo_Oki
Hmmmm.... Troszkę Cię znam. ;] Przede wszystkim z wypowiedzi na Mr. Car gdzie byłeś legendą. xD I z nich wynikało, że jesteś nawet spoko ziomalem. ;] W zeszłe wakacje troszkę więcej się udzielałeś na forum (tym). Chyba nie masz już za dużo czasu. :( Buuuu.... A tak było miło. :) I jeszcze miałeś ten zajebiaszczy avek z Ponurym. xD

dred → Tochers
Spoko ziomal, doprawdy. ;] Wykapany fan anime i bajek; basiarz genialny. ;] Po prostu spoko ziomal. :D

Daguchna → Kseroboy
Heh, będę wredna i oddam komentarz (albo komentarzem). Ogólnie, parafrazując Tomasza Jachimka, "najmniejszych zastrzeżeń nie mam do zachowania pana Kseroboya". I do reszty też nie :) Miły, uczynny, nie wywyższający się jako ripper i uploader facet :)

Kseroboy → Daguchna
Nig Dagmarze(mam nadzieję, że mogę tak napisać?) nie zostawił żadnego komenarza? To będę pierwszy :) Daguchna jest bardzo uprzejmą, miłą i sympatyczną osóbką. Widać że bajki są jej fascynacją :) No i jest jedyną kobietą na forum w moim wieku (rocznikowo)

Cornelius → leosimba
Cóż powiedzieć, miła kulturalna osoba, która lubi sobie czasem przypomnieć stare dobre bajki. Cieszę się, że wkońcu postanowiłeś "zacząć działać" Jeszcze nie znamy się może dobrze, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by to zmienić. Życzę Ci wielu miłych chwil spędzonych na tym forum, między Nami - Jaskiniowacami :D

A_N_G_I_E → leosimba
Heeej..zauwazylam, ze masz tyle samo lat, co ja...^_^...Tak mi sie to rzucilo w oczy, wiec napisalam...:))

Kseroboy → Skipek
Miły i bardzo solidny człowiek. Zawdzięczam mu bardzo wiele, i nigdy mu tego nie zapomnę :)

Kseroboy → AtoMan
AtoMan to człowiek dzięki możemy sobie przypomnieć wiele bajek i anime. Bardzo miły, cierpliwy a a co najważniejsze słowny!

Crockett → Kseroboy
Zgadzam się w całej rozciągłości z Krzysiem. Kuba to świetny gość, częsty bywalec SB, miły, kulturalny, skrupulatny w przedsięwzięciach. 5 gwiazdek to za mało :)

Kseroboy → Cornelius
Bardzo dobry kolega, można z nim porozmawiać na każdy temat. Zawsze pomocny, miły i uprzejmy.

Kseroboy → Crockett
Maciek to bardzo dobry kolega. Zawsze można na niego polegać w każdej sprawie i o każdej porze.

Cornelius → Kseroboy
A ja tak nie uważam, wręcz przeciwnie, jesteś miłym i uczynnym człowiekiem, a żebyś nie miał kompleksów, że nikt nie pisze CI komentarzy, to pozwolisz, że ja będę tym pierwszym. Mam nadzieję, że teraz posypie sie masa kolejnych.
DALEJ LUDZIE WPISUJCIE SIĘ DO PAMIĘTNIKA KUBUSIA :)
DALEJ LUDZIE WPISUJCIE SIĘ DO PAMIĘTNIKA KUBUSIA :)