Chip i Dale Brygada RR była dla mnie świetną kreskówką jeszcze nie tak dawno (z rok temu) ale z czasem zacząłem dostrzegać jej schematyczność i pewnego rodzaju nudę w porównaniu do innych kreskówek Disney'a z tego okresu. Ale to nie jest tak że tej kreskówki nie lubię, przeciwnie, wręcz uwielbiam. Głównie ze względu na postacie. Więc ciężko mi się o takiej kreskówce mówi w tym kontekście. Inna sytuacja była w przypadku Samuraja Jacka który najpierw był dla mnie nudny jak flaki z olejem (gdy byłem mały), a dziś choć oglądałem jeden odcinek i to nawet nie cały od tamtego czasu sprawia wrażenie naprawdę fajnej, klimatycznej animacji. Jak byłem mały lubiłem też kreskówkę Cubix, dziś CGI dla mnie to taki trochę koszmarek z tego co widziałem. Wtedy animacja komputerowa to było dla mnie takie WOW. Podobnie z Pet Alien, ale tej to nie widziałem od lat wcale.
EDIT: Widziałem dziś Pet Alien, to jest katastrofa, nie wierzę że mi się to kiedykolwiek podobało. Mnóstwo toaletowego humoru, nieśmiesznych żartów i bezsensu.
Użytkownik Piotrek edytował ten post 23 sierpnia 2016 - 22:05