Często wspominamy najfajniejsze i nasze najbardziej ulubione kreskowki z tego (moim zdaniem) najlepszego studia kreskowek w historii , czyli Hanny - Barbery... wymieniamy te bardziej znane jak np. Flinstonów, Yogi'ego, Huckleberry'ego, Scooby,ego i Scrappy'ego, Jetsonów czy Top Cata, czy równiez kreskówki troche mniej znane i kojarzone, ale równiez popularne na całym świecie takie jak : Quick Draw, Josie and the Pussycats, Snagglepuss, Inch High Private Eye, czy Dynomutt...
Umieszczam ten temat ponieważ chciałbym Wam przypomieć ,a nie było o niej mowy na tej stronie- NAJLEPSZĄ (moim zdaniem) kreskówke w historii HB, ktora nazywa się : "SCOOBY's ALL STAR LAFF-A-LYMPICS" !!
W skrocie podam, że opdowiada ona o rywalizacji trech druzyn: Yogi Yahooeys, Scooby Doobies, Really Rattens ( ang. nazwy w zawodach sportowych w róznych częściach swiata( jest nawet jeden odcinek w Polsce )
Wielkością tej kreskówki jest to że wystepuje w niej naprawde duża ilość znanych nam bohaterów z HB, wymieniać ich napewno niebęde, bo wszyscy znacie a i za dużo tego Oglądałem tą kreskówke ok 10 lat temu , leciała na angielskim CN w weekendy o godzinach porannych, szkoda tylko że na forum jej nie ma , co mnie nie dziwi , bo naprawde bardzo ciężko ją zdobyć Ciekawi mnie czy Wy ją pamiętacie ? i co o niej sądzicie?
Dla przypomienia lub dla tych co niewidzieli , tu jest link do intra kreskowki:
http://pl.youtube.com/watch?v=MUuxs_ZKz-g
POZDRÓWKA
Użytkownik eka edytował ten post 27 lipca 2008 - 10:38