Hej,Bedzie mega ciezko bo ledwo pamietam cokolwiek z tych dwoch
1.Byl kiedys jakis przerywnik musial to byc polsat na ramach FoxKids bo nie mial nikt na wioskach satelity czas wydaje mi sie ze ok 2003 moze 2000 na pewno nie wczesniej niz 98, a wiec tak, przesmiewcza bajka, ostre anime jakby amerykanskie, fabula mniej wiecej jakies rozgrywki na takim stadionie kamera na ten stadion z gory ze wjedzala, i nie pamietam jaki byl zamysl tej bajki czy jakies smieszne rozgrywki, kojarzy mi sie ze byl komentator jakis(strus albo waz haha) i jakby zwierzeta graly w futbol, albo strusie, no raczej nie weze. I to wszystko trwalo bardzo szybko jakby tylko na chwile to puszczali? Ktos kojarzy cokolwiek takiego? Lecieli na pewno power rangers oraz myszorki na prerii ten drugi udalo mi sie kiedys znalezc ale z zalozeniem ze to o czym pisze moglobyc mega wczesniej.
2.Tu troche nowsze ale tez malo wspomnien, jakies japonskie albo chinskie anime, przypominaja mi sie jakies runy ktore trzeba bylo zebrac i wstawic w sciane albo drzwi zeby albo je otworzyc, albo cos odblokowac. Troche jak Naruto ale mega inne, mega malo pamietam oprocz tego ze moze jakis smok mini smok tam byl. Nic wiecej chyba sobie nie przypomne
Tak czy siak jak ktos ma jakis pomysl co to moze byc to smialo.